1/8
PZ screenshot 0
PZ screenshot 1
PZ screenshot 2
PZ screenshot 3
PZ screenshot 4
PZ screenshot 5
PZ screenshot 6
PZ screenshot 7
PZ Icon

PZ

PZ
Trustable Ranking IconPouzdano
1K+Preuzimanja
39.5MBVeličina
Android Version Icon5.1+
Android verzija
2.10.1(12-06-2024)Najnovija verzija
-
(0 Prikazi)
Age ratingPEGI-3
Preuzmite
DetaljiPrikaziVerzijeИнфо
1/8

Opis aplikacije PZ

Користите највећи и најважнији медиј између Штутгарта било када и било где.

Уз апликацију „Пфорзхеимер Зеитунг“ и „ПЗ-невс.де“ можете искусити регион у северном Шварцвалду са свим његовим вестима, позадинским информацијама, анализама, причама на мултимедијални и интерактиван начин. Универзална апликација нуди онлајн вести и дигиталне новине у једном. Будите у току са најновијим вестима на страници са вестима „ПЗ-невс.де“ и пређите на е-папир у оквиру апликације и ту преузмите електронске новине као дигитални претплатник. Прочитајте сутрашње новине у вечерњем издању е-листова и прелистајте нашу дигиталну архиву новина, која сеже до првог издања ПЗ од 1. октобра 1949. године.


ВЕСТИ:


Апликација мапира страницу са вестима „ПЗ-невс.де“, интернет портала „Пфорцхајмер цајтунга“, један на један. Добићете вести, основне информације, анализе и приче из Пфорцхајма, Енцкреиса и делова округа Калв, припремљене коришћењем висококвалитетног локалног новинарства. Наравно, ово такође укључује видео записе, галерије слика, тикете уживо, интерактивну графику и мултимедијалне извештаје. Поред тога, пружамо вам и најважније ствари из Немачке и из целог света.


ПЗ ПЛУС САДРЖАЈ:


Наши дигитални претплатници добијају ексклузиван приступ свим садржајима. Као претплатник, можете се регистровати у апликацији и тада имати неограничен приступ свим чланцима, видео записима, галеријама слика или мултимедијалним извештајима.


ПОРТАЛИ:


Апликација вас води на портале као што су „Моурнинг“, „Послови“ или „ПЗ Форум“. Међутим, да бисте дошли до ових страница, морате напустити апликацију.


ПОСЕБНЕ ТЕМЕ:


Велики простор за посебне и услужне теме не само да вам нуди оријентацију и помаже вам у свакодневном животу. Поред тога, просперитетна привреда у северном Шварцвалду налази своје место овде.


САВЕТИ, ДАТУМИ И ДОГАЂАЈИ:


Посетите наш портал догађаја „стадтклар.де“ преко апликације. Овде су наведене и описане хиљаде датума догађаја. Овде је доступна и услуга продаје карата.


БИЛТЕН:


Да ли желите да будете обавештени путем е-поште ујутру о најважнијим вестима на „ПЗ-невс.де“? Затим се региструјте у апликацији за наш бесплатни билтен, који се објављује сваког радног дана. Четвртком увече постоји посебан билтен за породице.


ЕПАПЕР:


Икона новина у горњем углу апликације води вас до е-папирног издања „Пфорзхеимер Зеитунга“. Као дигитални претплатник, не можете само да читате актуелно издање са високим степеном једноставности за корисника. Од 21 час добијате и вечерње издање новина. Такође можете да прочитате чланке у е-папиру помоћу аудио функције. Сва три издања ПЗ су доступна за преузимање: главно издање Пфорцхајм, Мухлацкер и Нортхерн Сцхварзвалд. Посебно благо је наша дигитална архива новина, која се такође налази у апликацији. Овде можете прелистати издања која су се појавила од првог ПЗ 1. октобра 1949. године. Све додатке новинама, као и телевизијски програм ртв и лифестиле магазин “Ланд&Леуте” такође можете преузети са е-листова.


КУПОВИНЕ У АПЛИКАЦИЈИ:


Апп Плус (8,99 € месечно – први месец бесплатно):

Неограничен садржај укључујући Плус чланке на ПЗ-невс.де

Мање реклама

Приступ је преко ПЗ апликације. Коришћење других уређаја је могуће само у оквиру налога продавнице.

Апп Дигитал (25,99 € месечно):

Е-папир за таблет и паметни телефон

Вечерње издање електронског папира: Прве странице доступне од 21:00 дан раније

Е-папирна архива са бројевима од 01.10.1949

Неограничен садржај укључујући Плус чланке на ПЗ-вестима

Приступ је преко ПЗ апликације. Коришћење других уређаја је могуће само у оквиру налога продавнице.


Ваше мишљење нам је важно: пошаљите нам е-пошту на интернет@пз-невс.де или нас оцените у продавници. Хвала пуно!

Ваше "Пфорцхајмске новине"

PZ - Verzija 2.10.1

(12-06-2024)
Druge verzije
Šta je novoKleinere Korrekturen.

Trenutno nema komentara ili ocena! Da biste ostavili prvi komentar ili ocenu,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Garantovano dobra aplikacijaOva aplikacija je prošla bezbednosni test za viruse, zlonamerne programe i druge zlonamerne napade i ne sadrži nikakve pretnje.

PZ - Informacije o APK datoteci

Verzija APK datoteke: 2.10.1Paket: de.meyle_mueller.pz
Kompatibilnost sa Android sistemom: 5.1+ (Lollipop)
Programer:PZSmernice za privatnost:http://www.pz-news.de/dse-pzapp.htmlDozvole:34
Naziv: PZVeličina: 39.5 MBPreuzimanja: 5Verzija : 2.10.1Datum objavljivanja: 2024-07-03 10:59:53Najmanji ekran: SMALLPodržana CPJ: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
ID paketa: de.meyle_mueller.pzSHA1 potpis: 81:23:60:3E:3E:66:BD:61:26:9A:1C:18:A0:5B:F2:BB:2B:EF:BC:8BProgramer (CN): Kirill ShashkovOrganizacija (O): IntexSoftLokacija (L): GrodnoZemlja (C): BYDržava/grad (ST):

Poslednja verzija aplikacije PZ

2.10.1Trust Icon Versions
12/6/2024
5 preuzimanja39.5 MB Veličina
Preuzmite

Druge verzije

2.9.4Trust Icon Versions
25/7/2020
5 preuzimanja39 MB Veličina
Preuzmite
appcoins-gift
AppCoins GamesWin even more rewards!
više

Aplikacije u istoj kategoriji

Možda će vam se takođe dopasti i...